Nieuwjaarsreceptie 2012

New Year 2012

English language version

Champagne by Marlene Kzio, http://www.flickr.com/photos/marlenek

Om het nieuwe jaar goed te beginnen nodigen we je graag uit om op donderdag 12 januari 2012 (vandaag dus) de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst te bezoeken, die we organiseren samen met meer dan 20 nationale en internationale organisaties uit de internetwereld. Lokatie is het sfeervolle Felix Meritis in Amsterdam. Van e-infrastructuur tot .nl, van digitale burgerrechten tot en met digitale certificaten, van toegankelijkheid voor blinden tot hosting providers - iedereen doet mee.

En er is genoeg te bespreken, want het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest voor het internet. De discussie rondom netneutraliteit, de teloorgang van DigiNotar, het opraken van IPv4. En het nieuwe jaar is met de landrush op de nieuwe gtlds en de uitspraak op 11 januari in de Pirate Bay-zaak tegen Ziggo en XS4all al weer stevig begonnen. Tijdens de avond zelf zijn er parallel aan het grootschalige 'social event' ook de nodige inhoudelijke activiteiten, waaronder het traditionele voorzittersdebat. en een aantal interessante 'lightning talks'. En als je geluk hebt, lukt het je om een van die Alan Turing-t-shirts te bemachtigen.

En zorg dat je er in ieder geval bij bent en registreer vandaag - morgen is het te laat [met dank aan RIPE NCC voor het verzorgen van de registratie]

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in Felix Meritis, Keizersgracht 324 in Amsterdam.

Meer informatie

Indien u vragen heeft, neem contact op met Michiel Leenaars of met Sandra Gijzen.

 


Hoe ziet het programma er uit

Je bent welkom vanaf 17.45h, tot ongeveer 23.00h. Je hoeft vooraf niet onderweg een snelle hap te scoren, we hebben een smakelijk buffet klaarstaan.

Als je lid ben van Internet Society, of geinteresseerd bent in wat de vereniging volgend jaar wil bereiken (en hoe je daar zelf deel van kunt uitmaken) kom dan naar de ledenvergadering tussen 18.30-19.00h.

We hebben lightning talks vanaf 19.00h, en het traditionele voorzittersdebat vanaf 20.00h. Deze onderdelen vinden in een aparte zaal plaats vlakbij de hoofdruimte, zodat je ook gewoon kunt blijven netwerken zonder verstoring.


ISOC RIPE NCC Vereniging Open Domein Stichting NLnet AMS-ix W3C Benelux TERENA NLnet Labs SIDN Vrijschrift Stichting Hxx Het Nieuwe Stemmen Bits of Freedom NLUUG Fronteers Gridforum.nl OpenDoc Society Accessibility.nl Surfnet BV EGI NLCMG Free Knowledge Institute

 

 

 

 

View all editions