Nieuwjaarsreceptie 2013

New Year 2013

English language version

Inmiddels een gevestigde traditie: om het nieuwe jaar goed te beginnen nodigen bijna twintig nationale en internationale organisaties uit de internetwereld je uit voor hun gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 10 januari 2013 in Amsterdam. Lokatie is "het Sieraad" in Amsterdam. Van e-infrastructuur tot .nl, van digitale burgerrechten tot en met digitale certificaten, van toegankelijkheid voor blinden tot hosting providers - iedereen doet mee.

En er is genoeg te bespreken, want het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest voor het internet. Tijdens de avond zelf zijn er parallel aan het grootschalige 'social event' ook de nodige inhoudelijke activiteiten, waaronder het traditionele voorzittersdebat. en een aantal interessante 'lightning talks'.

En zorg dat je er in ieder geval bij bent ( wie komen er allemaal al) en registreer [met dank aan RIPE NCC voor het verzorgen van de registratie]


Hoe ziet het programma er uit

Je bent welkom vanaf 17.45h, tot ongeveer 23.00h. Je hoeft vooraf niet onderweg een snelle hap te scoren, we hebben een smakelijk buffet klaarstaan.

We hebben ook wat hersenvoer, als je daar tenminste zin in hebt. We hebben lightning talks vanaf 19.00h, en het traditionele voorzittersdebat vanaf 20.00h. Deze onderdelen vinden in een aparte zaal plaats vlakbij de hoofdruimte, zodat je ook gewoon kunt blijven netwerken zonder verstoring.


Het Sieraad

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in Het Sieraad, Postjesweg 1 in Amsterdam.

Meer informatie

Indien u vragen heeft, neem contact op met Michiel Leenaars of met Sandra Gijzen.

 


ISOC RIPE NCC Vereniging Open Domein Stichting NLnet AMS-ix W3C Benelux Drempelvrij.nl TERENA NLnet Labs SIDN Vrijschrift Stichting IFCAT Bits of Freedom LPI Fronteers Gridforum.nl OpenDoc Society Accessibility.nl Surfnet BV EGI ETH-0 OWASP Free Knowledge Institute

 

 

 

 

View all editions